10 paar oorbellen waarmee jij een statement maakt op jouw bruiloft!

Vergeet de ketting en kies voor een opvallend paar oorbellen om een statement te maken op jouw bruiloft!

Oorbellen bruiloft

Oorbellen zijn de perfecte accessoires om jouw persoonlijke stijl mee te benadrukken. Deze oorbellen zijn het best te omschrijven als ‘klassiek met een twist’. Deze simpele diamanten oorstekers trekken de aandacht naar jouw perfecte haarcoupe en prachtige make-up.

Oorbellen bruiloft

Natuurlijk weten we al hoe cool geoden zijn. Mix ze met accessoires in nudetinten en je hebt een gouden combinatie te pakken. Dit statement is zowel vrouwelijk als uniek. Na je trouwdag kun je deze oorbellen dragen in combinatie met een simpele jeans en een wit T-shirt voor een casual look.

Oorbellen bruiloft

Een andere trend zijn multicolour oorbellen. Niet alleen de moeder van de bruid komt met deze kleurige oorbellen goed weg, ook de bruid zelf trekt hiermee de welverdiende aandacht. Draag deze opvallende oorbellen bij een simpele en minimalistische trouwjurk.

Oorbellen bruiloft

Ben je op zoek naar een kleurige waterval? Dan zijn deze gele kwasten die tot je schouders reiken de oorbellen waarmee jij een statement wilt maken. Doe wat rode lippenstift op en jij bent tijdens de receptie het onderwerp van ieder gesprek!

Oorbellen bruiloft

Natuurlijk hoeven opvallende oorbellen voor je bruiloft niet per se lang te zijn. Ook deze mintkleurige smaragd oorstekers zullen veel monden doen openvallen. Combineer ze bijvoorbeeld met een vintage trouwjurk en een chique opgestoken kapsel.

Oorbellen bruiloftOorbellen bruiloft

Ga voor goud met deze art-deco oorbellen. Deze oorbellen, met kettinkjes in de vorm van een diamant, zijn een goede keuze voor als je wilt stralen op jouw bruiloft. Je kunt ook kiezen voor deze traanvormige oorbellen in goud en zwart. Deze elegante oorbellen passen bij iedere stijl.

Oorbellen bruiloft

Lang was het een trend om veren in je haar te steken. Maar je kunt ze natuurlijk ook in je oor doen! Wat denk je van deze zwart met gouden oorbellen, waarin kleine pareltjes in zijn verwerkt. Ook na je trouwdag kun je deze oorbellen nog perfect doordragen.

Oorbellen bruiloft

Wil je op je trouwdag toch liever omringt worden door diamanten, maar ben je nog op zoek naar het echte ‘wow’-effect? Dan is deze oorbel, in de vorm van een veer, het statement waarnaar jij op zoek bent. Vang overdag het zonlicht en laat ze ’s nachts stralen in het licht van de sterren.

Welke oorbellen ga jij dragen op je bruiloft? Laat het weten via ons Facebookkanaal!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
1 share