De 4 belangrijkste dingen die je met je bloemist moet bespreken voor het bruidsboeket

Vraag iedere bloemist de volgende vragen voordat je jouw definitieve keuze maakt, bloemen gaat bestellen en laten bezorgen.

Ranonkel, dahlias, pioenen…Als het op het bruidsboeket aankomt, valt er genoeg te kiezen. Maar hoe kom je er nu achter welke bloemist de mooiste bloemen selecteert en het gewenste bruidsboeket samenstelt? Om jouw keuze voor een bloemist gemakkelijker te maken, kunnen je de volgende onderwerpen aansnijden met jouw toekomstige bloemist. Komen jullie bij ieder onderwerp goed overeen? Dan heb jij jouw bloemist gevonden.

Vertrouwen
Het is misschien niet echt een onderwerp voor een gesprek, maar het is wel een gevoel dat je bij jouw bloemist moet hebben. Je wilt jouw bloemist kunnen vertrouwen en er vanuit kunnen gaan dat hij voor jou het boeket maakt dat jij je wenst. Doe thuis alvast wat onderzoek voordat je een afspraak met een bloemist maakt. Bekijk afbeeldingen van bruidsboeketten die jij mooi vindt en ga dan na of die ene bloemist een boeket in die specifieke stijl kan maken.

Het proces
Heb je een bloemist gevonden met wie jouw gedachtes goed overeenkomen, iemand die je kunt vertrouwen? Dan wordt het tijd om over het maakproces van het bruidsboeket te praten. Hoeveel afspraken zijn er nodig om een ontwerp op te stellen? Hoe selecteert de bloemist de bloemen? Hoe verloopt het betaalproces en hoelang duurt het om het boeket te maken? Hoe meer je weet over het maakproces, hoe minder jij je zorgen hoeft te maken.

Bruidsboeket

De alternatieven
Jouw bloemist is een professional, dus maak gebruik van zijn of haar kennis. Misschien is er een bloem die je per se in jouw boeket wilt, maar is het seizoen nu niet zo gunstig. Jouw bloemist kan vast een aantal mooie alternatieven aanbieden. Laat je ook eens verrassen door de bloemist. De bloemen hoeven niet allemaal in dezelfde kleur als jouw bruidsjurk te zijn. Een kleurige accent kan het boeket juist een leuke twist geven.

De levering
Vraag jouw bloemist tot slot alles over de levering. Zo hoef je je op de grote spannende dag geen zorgen te maken over waar, wanneer en hoe het bruidsboeket geleverd gaat worden. Jij hebt de nodige voorbereiding gedaan, nu is het aan de bloemist om de klus te klaren.

Welk bloemen mogen in jouw bruidsboeket niet ontbreken? Deel het via Facebook!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares