5 originele alternatieven op de traditionele bruidstaart

Steeds vaker kiezen bruidsparen voor een van de originele alternatieven op de traditionele bruidstaart. En waarom ook niet? Deze zoete lekkernijen zien er net zo leuk uit en smaken heerlijk! Je kunt er bovendien alle kanten mee op.

 • Cupcakes
  Omdat je cupcakes in allerlei soorten en maten kunt laten maken, kun je ze perfect laten aansluiten bij het thema van jouw bruiloft. Je kunt kiezen voor een simpele cupcake met een beetje kleur of voor een rijkversierde variant. Met fondant of marsepein kunnen de mooiste versiersels worden gemaakt.Cupcakes
 • Cakepops
  Ook cakepops zijn op verschillende manieren te decoreren en dus ideaal om te serveren op een bruiloft. Denk ook zeker even na over hoe je de cakepops wilt presenteren. Je kunt ze bijvoorbeeld op een bruidstaart plaatsen, mocht je er toch een willen, of in een vorm van piepschuim steken.
 • Cheesecake
  Zijn jullie ook zo gek op cheesecake? Een cheesecake is zo gemaakt en bovendien een goede vervanger voor de bruidstaart. En er valt bovendien genoeg te kiezen! Wat denk je van een aantal grote cheesecakes of juist een hoop kleine taartjes? Een eenvoudige cheesecake is overigens zo opgefleurd met wat vers fruit. Lekker en gezond!
 • Macarons
  Macarons zijn in verschillende kleuren en smaken verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor macarons die in het kleurenpallet van jouw bruiloft passen. Je kunt macarons op een mooie schaal serveren, maar je kunt er ook een taart van laten bouwen, zodat je toch nog het idee van een bruidstaart hebt.

  Bruidstaart macarons
  Ben je fan Oreo’s, soesjes, chocoladezoenen of donuts? Ook met deze lekkernijen kun je een mooi bouwwerk laten maken. Ben je niet zo’n zoetekauw? Kies dan voor sushi.

 • Chocoladefontein
  Een chocoladefontein, dat valt bij iedereen wel in de smaak! Succes en veel plezier gegarandeerd. Serveer naast de chocoladefontein marshmallows, stukjes fruit of biscuitjes. Leuk en lekker voor jong en oud.

  Ga jij binnenkort een traditionele bruidstaart bestellen of kies je voor een van deze leuke alternatieven? Laat het ons weten via ons Facebookkanaal!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
1 share