6 geweldige tips voor het uitzoeken van jouw trouwauto

Het uitzoeken van een trouwauto is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van je bruiloft. Het aanbod aan trouwauto’s kan nogal overweldigend zijn en dus is het lastig om de juiste keuze te maken. Met welke factoren moet je rekening houden? Experts geven de volgende tips.

1. Bekijk de auto’s voor dat je een boeking maakt
Om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om de auto die je op het oog hebt in het echt te gaan bekijken voordat je deze boekt. Je weet dan precies wat je op de ochtend van je trouwdag kunt verwachten. Vraag gerust om advies en stel vragen aan de verhuurder. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

2. Denk aan je trouwjurk
Je denkt er misschien niet bij na als je een trouwauto boekt, maar past de trouwjurk in de auto? Het is verstandig om dat van tevoren even te testen. Oefen ook met het in- en uitstappen, om ongemakkelijke situaties op de trouwdag te voorkomen.

3. Kies binnen het kleurenpallet
Waarschijnlijk komt de trouwauto op een aantal van jullie trouwfoto’s te staan en dus is het wel zo leuk als de auto binnen het kleurenpallet van de bruiloft past, toch? Bedenk je daarom van tevoren wat voor soort auto in welke kleur het best met de stijl van de trouwerij overeenkomt.

Trouwauto, Goedkope trouwauto huren

4. Huur bij een betrouwbaar bedrijf
Je moet er toch niet aan denken dat de chauffeur niet komt opdagen op jullie trouwdag. Daarom is het verstandig om jullie trouwauto bij een betrouwbaar verhuurbedrijf te huren. Bekijk of het bedrijf een keurmerk heeft en of er recensies over deze organisatie zijn geschreven. Daarmee voorkom je teleurstelling en veel stress.

5. Boek op tijd
Heb je een bepaalde trouwauto in gedachte? Boek deze dan ruim op tijd. Sommige auto’s zijn nu eenmaal heel populair en zijn in de zomermaanden en weekenden al snel verhuurd. Wees er daarom snel bij als je een favoriete auto op het oog hebt.

6. Vergeet de gasten niet
In jullie enthousiasme over het uitkiezen van een geschikte trouwauto kunnen jullie het vervoer van bepaalde gasten nog weleens vergeten. De bruidsmeisjes en jullie ouders willen natuurlijk ook in stijl naar de trouwlocatie rijden. Zorg ervoor dat je ook voor hen genoeg auto’s beschikbaar stelt.

Welke trouwauto gaan jullie huren? Maak jouw favoriet bekend via ons Facebookkanaal!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares