De bruid barst in tranen als ze de stem van haar vader hoort…

Als klein meisje droomde Brittany Yost ervan dat haar geliefde grootvader ceremoniemeester op haar bruiloft zou zijn. In 2015 kreeg hij de kans om de ceremonie van haar zus te begeleiden, maar omdat hij in 2016 overleed, was dat voor Brittany’s bruiloft niet mogelijk.

Brittany was gebroken door het feit dat haar opa niet op haar bruiloft aanwezig kon zijn. Haar familie zorgde er echter voor dat hij toch op een bijzondere manier bij de ceremonie aanwezig was.

Nadat de ceremonie was afgelopen, vroeg de priester iedereen om te bidden. Ineens was er een stem door de speakers te horen, de stem van Brittany’s grootvader. Hij bad voor het nieuwe echtpaar zei de bruidegom dat hij de bruid mocht kussen.

Ceremoniemeester

Brittany was in shock. Ze wist meteen van wie de stem was. De tranen stroomden over haar wangen, maar tegelijkertijd voelde ze zich heel gelukkig. Het voelde voor haar alsof haar grootvader echt aanwezig was. Ook Jordan, Brittany’s man, hield het niet droog.

Brittany’s zus wist hoeveel de aanwezigheid van hun opa, als ceremoniemeester, voor Brittany zou betekenen. Ze had de opnames van haar eigen bruiloft gebruikt voor Brittany’s bruiloft, zodat hij ook op haar bruiloft zou spreken.

Voor Brittany was dit het meest memorabele moment van haar bruiloft.

Vind jij dit ook zo’n mooi verhaal? Deel het filmpje van via Facebook!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares