De bruid had het te druk voor een test voor de trouwfotoshoot. Een getuige viel in en het resultaat is echt hilarisch!

Je wilt natuurlijk dat je trouwfoto’s perfect zijn. En wat heb je daarvoor nodig? Met een mooie locatie en een professionele fotograaf kom je al een heel eind! Ook is het verstandig om als bruid en bruidegom van tevoren een test voor de trouwfotoshoot te maken, zodat je kunt bepalen of je inderdaad de juiste locatie en fotograaf te pakken hebt.

En zo dacht Doshinski er ook over. Bruidegom Doshinski en zijn bruid gingen de locatie voor hun fotoshoot bezoeken. De bruid bleek echter niet goed op de hoogte te zijn van wat ze zouden gaan doen. Ze wist niet dat er daar als test meteen een aantal foto’s gemaakt zouden worden. Ze had verwacht dat ze alleen maar de locatie zouden bekijken, om te bepalen of deze geschikt was voor de echte trouwfotoshoot.

Trouwfotoshoot

Voor het maken van een paar foto’s, daar had ze geen tijd voor. En dus viel de getuige van Doshinski voor haar in. ‘Misschien had ik haar vooraf moeten vertellen dat het om een testshoot ging,’ aldus de bruidegom. De fotoshoot met zijn getuige was echter een groot succes. Ook dit wordt vast een van de mooiste herinneringen aan de bruiloft en de voorbereiding daarvan. En zeg nu zelf, het resultaat is toch hilarisch?

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares