Bruid organiseert een chique bruiloft. Haar leerlingen worden bloemenmeisjes en ringdragers…

Toen Marielle Slagel Keller haar bruiloft aan het voorbereiden was, wilde ze niets liever dan 20 speciale gasten uitnodigen. Wie die 20 gasten waren? De kinderen van de peuterspeelzaal waar ze werkt.

De 25-jarige bruid werkt als lerares op de IPS Butler Lab School in Indianapolis, Indiana. Ze geeft zoveel om haar leerlingen, dat ze besloot hen een speciaal plekje te geven tijdens haar elegante bruiloft.

“Deze kinderen zijn heel belangrijk voor me,” zegt Marielle in de onderstaande video. “Ze maken mij tot wie ik ben.”

De leerlingen van haar klas waren allemaal gekleed in het witte feestkleding. De 20 bloemenmeisjes en ringdragers liepen naar het altaar met een slinger van groene bladeren in hun handen.

Bloemenmeisjes, Ringdragers

Zoals je in de video kunt zien, gedroegen de kinderen zich voorbeeldig. Het was voor iedereen een bruiloft om nooit meer te vergeten. En dat, terwijl haar man Mike het niet zo’n goed idee vond om de kinderen uit te nodigen voor de bruiloft.

“Ik dacht, ‘Dat kan nog eens spannend worden, een groep 6-jarige kinderen bij zo’n belangrijk moment,” aldus Mike. “Maar Marielle was zo enthousiast over het idee voor deze speciale dag. En achteraf ben ik heel blij dat ze me heeft overtuigd. Het was perfect.”

Ben jij ook een lerares of leraar en heb je nog bloemenmeisjes en ringdragers nodig? Laat je inspireren door Marielle! Bekijk hier hoe haar dag verliep en deel de video met je vrienden en familie!

Tags: ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares