Bruid zingt het lied “You Raised Me Up”, maar als haar vader de tekst verandert, barst iedereen in tranen uit…

Maria, de bruid, liep het gangpad af met haar vader aan haar zijde. Echter dit was niet de traditionele manier zoals we gewend zijn. Deze twee hadden een verrassing in petto voor de bruidegom, Ronny, die naar alle waarschijnlijkheid in tranen zal uitbarsten.

De deur van de kerk gaat open, en Maria heeft een microfoon in haar handen. Ze loopt dan het gangpad af en zingt het lied “You Raised Me Up.” De bruiloftsgasten zijn verbijsterd over haar mooie stem en haar prachtige jurk.

Zelfs de bruidegom krijgt tranen en luistert naar het prachtige lied. Opeens pakt de vader van de bruid de microfoon en begint ook te zingen. Hij heeft een tekst bedacht op het liedje die zijn gedachten en gevoelens weerspiegelen.

Hieronder een stukje van het liedje:
De vader zingt: “Nu is het tijd om mijn dochter weg te geven. Aan jou… zorg goed voor haar.” De dochter antwoord als volgt: “Ik weet zeker dat hij dat zal doen hij houdt ontzettend veel van mij. Nu is de tijd eindelijk aangekomen om JA ik wil te zeggen.”

Toen ik dit hoorde stroomde er tranen over mijn wangen, ik was ontroerd door het hartelijk gebaar. Het was een mooi en onvergetelijk moment voor iedereen die aanwezig was bij de bruiloft. Deel deze tranentrekkende video met iedereen die je kent, het is zo prachtig!

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares