Bruidegom brengt een prachtige huwelijksspeech. De bruid begint te fronzen…

Voor veel mensen is de bruiloft het ultieme moment om je liefde voor iemand te tonen. En twee mensen die hun liefde voor elkaar uiten voor een groot publiek, dat is toch aandoenlijk. Niet alleen elkaar trouw beloven tijdens de ceremonie, maar ook de speech tijdens de receptie roept vaak veel affectie op bij familie, vrienden en kennissen.

In deze clip brengt de bruidegom een ode aan zijn bruid, in het bijzijn van alle genodigden. Hij begint zijn huwelijksspeech met te zeggen dat hij niet vaak de kans krijgt om op zo’n manier zijn liefde te verklaren.

Hij gaat verder met het beschrijven van een persoon die heel belangrijk voor hem is geweest en een grote rol heeft gespeeld in zijn leven, en in de afgelopen zeven jaar in het bijzonder.

Natuurlijk gaat iedereen er vanuit dat de persoon waarover hij spreekt zijn bruid is. Zelfs zij is onder de indruk van zijn speech. Maar wanneer hij het over de verjaardag van deze persoon heeft, begint de bruid te fronsen. Ze komt erachter dat hij niet over haar praat, maar dat hij zijn favoriete voetballer beschrijft.

Iedereen kan deze grap waarderen; het publiek moet enorm lachen. Wat de bruid over de huwelijksspeech van haar bruidegom denkt, dat kunnen we ons wel inbeelden…

Wat vind jij van deze speech? Deel hem met je vrienden via Facebook!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares