De bruidegom en 9 vrienden staan op een rij, en als ze beginnen met bewegen? Hilarisch!

Zo nu en dan passeren er video’s die ons zo hard aan het lachen maken. Dit is typisch zo een, want saaie dansende pasgetrouwde stelletjes kunnen echt niet meer tegenwoordig.

De laatste tijd zien wij een trend ontstaan waarbij pasgetrouwde stelletjes hun gasten verrassen en een goed ingestudeerde en originele choreografie. Een bruiloft is een kostbare maar wel een bijzondere gebeurtenis. Daarom stellen ze alles in het werk om er een onvergetelijke dag van te maken.

In deze video, staan de bruidegom en alle bruidsjonkers op een rij met hun rug naar de bruid toegekeerd. Wanneer ze op het eerste nummer beginnen te dansen reageert het publiek direct enthousiast! Als jij dit stel ziet, zijn we ervan overtuigd dat jij ook moet lachen.

Ze laten een waanzinnige choreografie zien, wat kunnen ze geweldig dansen op de liefdesliedjes, popmuziek en zelfs op een nummer van Disney. Kijk deze video tot het einde laat je verrassen en vergeet het niet te delen met je vrienden als je net als ons hard moest lachen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares