Moeder van bruid heeft niet lang meer te leven heeft en wil snel bruiloft organiseren

De dag dat Stephanie Gefroh door haar man ten huwelijk werd gevraagd was fantastisch. Ze keek uit naar haar trouwdag, een betekenisvolle dag die eerder kwam dan ze had verwacht.

Stephanie was enorm opgetogen en wilde de bruiloft, zoals iedere bruid, tot in de puntjes goed organiseren. Haar zus vertelde haar echter dat het misschien niet zo’n goed idee is om veel tijd aan de voorbereiding van de bruiloft te besteden.

Hun moeder, Susan, vertoonde tien jaar geleden de eerste tekenen van Alzheimer. Haar situatie was in de afgelopen jaren verslechterd en het was nog maar de vraag of ze nog lang te leven zou hebben.

Haar moeder zou zich waarschijnlijk niets van de bruiloft herinneren, maar Stephanie wilde haar graag op de mooiste dag van haar leven erbij hebben.

Bruiloft organiseren, Trouwen

In de video hieronder zie je dat Stephanie zich voorbereid op haar trouwdag. Ze besloot om in slechts 25 dagen de bruiloft te organiseren, zodat haar moeder er zeker bij zou kunnen zijn.

“Ze is nog steeds mijn moeder. Ergens binnenin is ze daar nog steeds.” legt de bruid uit.

Op de trouwdag loopt Stephanie in een prachtige witte trouwjurk naar het altaar. Haar moeder is misschien niet in staat om op te merken wat er aan de hand is, maar ze voelt de liefde. Susan kan niet stoppen met lachen en giechelen. Ze is nog steeds een trotse moeder.

Bekijk het hele verhaal in dit filmpje en deel het met je vrienden en familie! Stephanie maakte hiermee een mooi gebaar, vind je ook niet?

Tags: ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares