Wit niet bijzonder genoeg? Bekijk deze gekleurde trouwjurken!

Gekleurde trouwjurken worden steeds populairder! Durf jij het aan?

De traditionele witte trouwjurk representeert puurheid, zo dacht men vroeger. In de afgelopen tijd is trouwen in wit eerder een modetrend geworden. De Britse koningin Victoria koos ervoor om te trouwen in een witte trouwjurk, gewoon omdat ze de kleur mooi vond. Daarmee zette ze in 1840 een trend voor de westerse bruidscultuur.

Voor bruiden die van kleur houden en die graag in de voetsporen van koningin Victoria willen treden en een statement willen maken geven we hier een aantal voorbeelden van gekleurde trouwjurken.

Zonnetje in huis
Geel is een vrolijke kleur, dus waarom zou je geen gele trouwjurk op een van de vrolijkste dag van je leven dragen?

Pastel past wel
Wil je trouwen in een gekleurde trouwjurk, maar wil je niet teveel opvallen? Dan is een pastelkleurige jurk de perfecte optie. Kies bijvoorbeeld voor lichtroze. Deze kleur past het best bij een olijfkleurige huidskleur en bij zowel donker als licht haar.

Beetje blauw
Ben je een fan van koningin Elsa uit de film Frozen? Dan is een trouwjurk in poederblauw waarnaar je op zoek bent. Meer heb je niet nodig om als bruid eruit te zien als een ijskoningin.

Overweldigend ombre
Ombre alleen geschikt voor je haar? Nee hoor, ook een trouwjurk kan er een hele andere look door krijgen. Wat denk je bijvoorbeeld van een regenboog in een tule rok?

Gekleurde trouwjurken, Gekleurde bruidsjurken

Dramatisch donker
Wil je echt een statement maken? Met een zwarte trouwjurk zal je gegarandeerd de aandacht trekken op jouw trouwdag.

Zacht zeeschuim
De kleur van zeeschuim maakt een trouwjurk net even wat minder voorspelbaar. Deze kleur is heel geschikt voor als je in de lente of de winter gaat trouwen en vormt bovendien een perfecte combinatie met zilveren en gouden accessoires.

Glitter en goud
Elegantie en warmte, dat is wat je met een gouden trouwjurk uitstraalt op jouw trouwdag. Pailletten of kralen laten jou nog meer stralen.

Gepassioneerd rood
Wil jij kracht, passie en liefde uitstralen op jouw bruiloft? Dan is een rode trouwjurk jou op het lijf geschreven. In China is trouwen in het rood heel populair.

Koninklijk blauw
Zie jij jouw trouwdag als een koninklijke dag? Met een koninklijk blauwe trouwjurk zet je meteen de juiste toon. Dramatisch en elegant, vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit, dat is wat je met deze jurk zult uitdragen.

Wat vind jij van gekleurde bruidsjurken? Laat het weten via Facebook!

Tags: ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
22 shares