Jongen van 7 vraagt de dame in de rode jurk om een dans, seconden later juicht de hele bruiloft hem toe!

Heb je ooit muziek gehoord wat zo goed was dat je wel moest dansen? Wanneer je favoriete deuntje voorbij komt is het lastig niet op zijn minst mee te neuriën of met je voet op de grond te tikken.

Wanneer de meest aanstekelijke muziek langskomt terwijl je in de metro zit of op je werk zullen de meeste mensen uiteindelijk toch zo min mogelijk mee dansen. Maar waarom eigenlijk? Wanneer je alleen thuis bent dans je op het nummer wel de sterren van de hemel. Je weet dat je de beste dansmoves hebt op het nummer want je hebt ze vaak genoeg voor de spiegel gedaan (geef maar toe).

De jongen in deze video laat zich wel helemaal gaan! Hij heeft dan ook fantastische dansmoves waarmee hij gegarandeerd de show steelt! In de video is hij te gast op een bruiloft wanneer hij plotseling verandert in een jonge Fred Astaire.

De jongen wordt al snel opgemerkt en wordt het middelpunt van de aandacht wanneer hij rond de dame in de rode jurk danst. Hij wil duidelijk indruk maken op deze mooie dame. En ik denk dat het hem is gelukt!

Heeft deze kleine danser ook indruk op jou gemaakt? Vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares