5 kleuren die een bruidegom het hele jaar door kan dragen

In een ideale wereld hebben alle mannen toegang tot een grote inloopkast waar een groot aantal op maat gemaakte trouwpakken hangen. Verschillende kleuren trouwpakken, geschikt voor iedere gelegenheid en voor ieder seizoen.

Jammer genoeg is dat voor velen een droom en voor slechts enkelen onder ons een realiteit. Maar hebben alle mannen echt een kast vol kostuums nodig? Met deze vijf kleuren kom je al een heel eind. Een pak in een van deze kleuren kan altijd. Handig om te onthouden voor als je een pak gaat kopen voor je bruiloft!

Zwart
Schaam je niet een zwart pak in de zomer te dragen. Een zwart pak heeft een klassieke look en misstaat nooit. Tenzij het om een kleurrijk feestje op een hete zomeravond gaat. Wil je jouw zwarte kostuum een zomers tintje geven? Doe er een gekleurde polo onder of laat je stropdas thuis.

Marineblauw
Trouwen in marineblauw maakt de setting net even wat losser en dat geldt ook voor na de bruiloft. Voor een meer casual uitstraling kun je een zwart pak inwisselen voor marineblauw. Combineer hem met zwarte schoenen of draag enkel het jasje op een jeans. Ideaal voor het weekend.

Trouwpakken, Trouwkostuums

Houtskoolgrijs
Dit grijs is een subtiele kleur. Iedere man zou een pak in dit grijs moeten hebben. Het is formeel genoeg om op kantoor of tijdens een vergadering te dragen, maar is na je bruiloft ook geschikt voor andere sociale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan andere bruiloften en diners.

Bruin
Bruin, inderdaad. Dit is waarschijnlijk de meest ondergewaardeerde kleur als het om kostuums gaat en toch moet hij zeker in de top 5. Bruin is perfect te combineren met wit en verschillende kleuren blauw. Draag je een bruin pak? Dan zul je waarschijnlijk de enige in de zaal zijn. Daardoor ben je uniek en origineel. Een goede keuze dus.

Krijtstreep
Krijtstreep is niet per se een kleur, maar hoort absoluut in de top 5 te staan. Het krijtstreep pak is allang niet meer enkel geschikt voor de bankmedewerker of de stijve kantoormedewerker. Een man met een streepjespak heeft een intelligente uitstraling. Je kunt het best kiezen voor blauw, grijs en bruin; vermijd zwart.

Tags: ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares