Kleuter met downsyndroom verschijnt op bruiloft. Wat er toen gebeurde? ZO inspirerend!

Wat is er nou leuker dan kinderen die supermooi zijn aangekleed. Vooral kleine kindjes in pak of in jurkjes vind ik echt zo aandoenlijk! Vooral als het gaat om zo een hardwerkend en enthousiast jongetje als Braden Mayer.

In het onderstaande filmpje zie je hoe de kleine Braden op de bruiloft van een familielid verschijnt en het gangpad oploopt. Op het begin blijft iedereen alleen naar hem kijken maar dan gebeurd er iets geweldigs.

Met een glimlach op zijn gezicht en tranen in zijn ogen loopt hij stapje voor stapje naar voren het gangpad over.

Zijn moeder, Jenny Mayer, verteld hoe vaak zij ziet dat mensen zoveel dingen als vanzelfsprekend zien en niet meer genieten van de goede dingen in hun leven. Dingen waar meeste baby’s een paar dagen of weken over doen, doet Braden maanden of zelfs jaren over!

Braden is geboren met Downsyndroom, maar je kan zien dat zijn beperking hem niet laat tegenhouden van de dingen die hij wil doen. Zijn moeder hoopt dat de liefde en ondersteuning die hij krijgt van de mensen om hem heen hem altijd zal blijven aansporen om zijn dromen na te jagen.

Dit filmpje is een prachtig voorbeeld van hoe hard Braden heeft gewerkt en hoe goed hij altijd zijn best heeft gedaan om gelukkig te zijn en van het leven weet te genieten.
De gasten op de bruiloft hebben de positieve houding van zijn moeder overgenomen en moedigen de jongen aan met veel vreugde en liefde.

Door dit filmpje realiseer je je weer hoe belangrijk het is om mensen om je heen te hebben die je vertrouwd en die er altijd voor je zullen zijn.

Hopelijk laat dit filmpje zien dat personen met het syndroom van Down alles kunnen doen wat andere mensen ook kunnen! Zolang je maar in jezelf gelooft kan je alles!

Deel dit verhaal en filmpje met je vrienden op Facebook om ook zo een glimlach op hun gezicht te toveren!

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares