Man doet aan twee vrouwen een huwelijksaanzoek….

Toen Will Seaton Ashley Schaus ontmoette, wist hij dat hij bij haar wilde blijven en met haar wilde trouwen. Omdat Ashley heel close is met haar zus, die het Syndroom van Down en diabetes heeft, maakte Ashley Will vanaf het begin duidelijk dat hij de aanwezigheid van haar zus moest accepteren. Ashley en Hannah waren als het ware een ‘packaged deal’.

Will wilde de boot niet missen en accepteerde de voorwaarden die Ashley stelde. Toen hij Ashley ten huwelijk wilde vragen, bedacht hij een bijzonder idee.

Hij besloot de zusjes allebei een huwelijksaanzoek te doen. Ashley wist dat haar vriend haar steunde in de zorg voor Hannah, maar dit grote gebaar had ze niet van Will verwacht. Will vroeg Hannah om voor altijd zijn beste vriendin te zijn. Ashley beschouwde het als een van de mooiste momenten van haar leven.

Huwelijksaanzoek

‘Hannah was zo blij en voelde zich heel speciaal,’ aldus Ashley. ‘Ieder meisje droomt ervan om ten huwelijk gevraagd te worden, maar we weten niet wat de toekomst brengt. Ik ben blij dat ze nu toch van zo’n moment heeft mogen genieten.’

Voor Will was dit moment niet zomaar een los gebaar. Hij wil ook tijdens de bruiloft zijn trouw niet alleen aan Ashley, maar ook aan Hannah beloven. Ze zullen elkaar beloven dat ze voor elkaar zullen zorgen, hun geheimen met elkaar delen en grapjes blijven maken. Will zal dus ook met twee vrouwen naar het altaar lopen.

Ashley had het niet anders gewild. ‘Ik deel mijn leven lang al alles met Hannah en nu ook mijn bruiloft. Dat had ik niet verwacht, maar ik ben blij dat Hannah aan mijn zijde staat.’

Wat een bijzonder huwelijksaanzoek, vind je ook niet? Deel dit verhaal met je vrienden, via Facebook!

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares