Man onderbreekt geloften en geeft toe dat hij van een ander houdt. Bruid en gasten houden het niet droog

Deze bruidegom deelde zijn welgemeende gevoelens en ontroerde daarmee iedereen – zijn toespraak was echter niet bestemd voor de vrouw waarmee hij op het punt stond te trouwen. Naast geloften af te leggen aan zijn bruid, Jessica, legde deze bruidegom ook beloften af aan haar dochter, Giovanna.

Giovanna is slechts acht jaar oud. Aanwezig zijn op de bruiloft van haar moeder, die met de liefde van haar leven trouwt, is tot nu toe één van de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. Maar ook aan haar worden geloften afgelegd door haar nieuwe papa, die dat met alle liefde doet.

Na het afleggen van zijn geloften aan Jessica, keek de bruidegom, Jefferson, naar Giovanna en vroeg haar een stapje naar voren te doen. Hij somde alle dingen op die hij als vader voor haar zal doen. “Gi”, zei hij, “als ik God iets mocht vragen, dan zou ik hem vragen om mij jou als dochter te schenken… Ik zou de meest trotse vader ter wereld zijn met zo’n mooie, intelligente en vestandige dochter.” Bij het horen van deze woorden, verscheen er een grote lach op het gezicht van de kleine Gi.

“Ik zal ook van je houden, lieverd, voor je zorgen, je altijd beschermen, en ervoor zorgen dat niks slechts je overkomt.” Jefferson keek haar in de ogen aan en beloofde altijd voor haar te zorgen en haar te beschermen, net zoals hij dat aan haar moeder beloofde. Jessica en alle aanwezigen raakten ontroerd. Daarna pakte de kleine Gi de microfoon om haar nieuwe papa al huilend te bedanken. Deze uiting van liefde spreekt voor zich – bekijk onderstaande video om de hartverwarmende reacties van dit prachtige gezin te zien!

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares