Man wacht angstig op zijn bruid en barst in tranen uit…

Bruiloften worden al eeuwenlang gezien als heilige evenementen. Daarom barst een trouwceremonie ook vaak van de tradities, die per cultuur of per tijdperk van elkaar kunnen verschillen. Een voorbeeld van zo’n traditie is dat bruiden trouwen in een witte trouwjurk. Ook ziet de bruidegom vaak de bruidsjurk niet tot het huwelijk. Ziet de bruidegom de jurk wel voor de ceremonie? Dan brengt dat ongeluk, naar het schijnt.

In de tijd dat een huwelijk eerder een businessdeal tussen twee families was, was men zelfs bang dat de bruidegom zou weglopen als hij de bruid voor de bruiloft zou zien en haar niet aantrekkelijk zou vinden. Wanneer het huwelijk afgelast zou worden, dan zou dat natuurlijk dat de naam van de families schaden.

Trouwen, Bruiloft

Vandaag de dag wordt deze traditie eerder gezien als iets romantisch, speciaals en spannends. Sommige bruidegoms kunnen de spanning ervan echter niet aan, zoals je op de onderstaande video kunt zien. Sommige mannen lachen, sommigen huilen of krijgen zelfs geen adem meer. Deze video bevat het allemaal en laat de mooiste momenten zien. Dit moet je echt even zien!

Ontroerend, niet? Hoe reageerde jouw partner toen hij jou voor het eerst in trouwkleding zag? Deel deze video met al je vrienden via Facebook!

Tags: , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares