Pasgetrouwd stel ontdekt twee wedding crashers op hun bruiloft…

In de voorbereiding en organisatie van een bruiloft gaat veel tijd zitten. Alles moet perfect zijn voor de mooiste dag van je leven en dus moet alles tot in de puntjes verzorgd en goed georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de gastenlijst. Wie nodig je uit, wie komt en wie zegt af? Je wilt geen wedding crashers op je bruiloft tegenkomen natuurlijk!

Karen en Michael Tufo uit New Jersey waren erg verrast toen ze ontdekten dat twee gasten die niet op de gastenlijst stonden op hun bruiloft aanwezig waren. Het ging om een jongeman en een jonge vrouw. Het stel kwam erachter toen ze een kaart opende en een foto van de wedding crashers zeggen.

Wedding crashers

Karen en Michael waren niet eens boos. Sterker nog, ze waren benieuwd naar de man en de vrouw en wilden hen ontmoeten. Het was voor de vreemde gasten tijd om hun identiteit te onthullen.

Het ging van Carly Wolfson en Ritchie Barry. Ze hadden hun eerste date en het was Ritchies idee om naar de bruiloft te gaan. Ze hadden hun outfits op de bruiloft afgestemd en droegen zelfs een verlovingsring. Hun plan was bijna mislukt, maar op een of andere manier waren ze toch aan de tafel met de getuigen van het bruidspaar beland.

Carly voelde zich schuldig en bood haar excuses aan Karen en Michael, voor het verpesten van hun bijzondere dag. De bruid zei tegen Carly dat ze zich geen zorgen moest maken. Ze vond het zelf het beste huwelijkscadeau dat ze had gekregen.

Of Ritchie en Carly nog op een tweede date gaan, dat is niet bekend, maar het wordt sowieso moeilijk om hun eerste date te overtreffen!

Wat zou jij doen als je onuitgenodigde gasten op je bruiloft ontdekt? Bekijk de video en deel het verhaal van deze twee wedding crashers!

 

Tags:

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares