Steve Harvey loopt met zijn dochter richting het altaar. Als hij zijn schoonzoon ziet doet hij DIT. Hartverwarmend…

Wanneer Steve Harvey’s dochter Karli in het huwelijksbootje stapte met haar grote liefde Ben, was het een emotionele bruiloft voor iedereen die erbij betrokken was. Vooral voor Steve, die niet bang is om zijn emoties te laten zien. Tenslotte is Karli zijn eerstgeboren dochter.

Het jaar dat de bruiloft gegeven zou worden gaf de familie hun fans de mogelijkheid om wat belangrijke beslissingen te nemen wat betreft de bruiloft. Het was daarom ook niet gek dat het toekomstige bruidspaar de kijkers een ‘ kijkje achter de schermen’ wilde geven bij de bruiloft. Hierbij praten we over ontzettend veel kaarsen, prachtige muziek en een ontelbaar aantal bloemen. 120.000 stengels, 60 verschillende boeketdesigeners over de periode van 10 dagen om precies te zijn. “Ik heb mijn dochters beloofd dat ik ze de mooiste dag uit hun leven zou schenken.” Aldus Steve.

Maar het mooiste moment van de dag gebeurde toen Steve zijn dochter begeleidde naar het altaar. Het wordt al snel duidelijk hoeveel moeite de bekende Amerikaan heeft met het weggeven van zijn dochter. Toch weet hij dat ze gelukkig zijn, en dat is tenslotte alles wat een vader voor zijn dochter hoopt.

Gelukkig werd dit emotionele moment opgenomen voor ons om hier nog talloze keren van de genieten. Ik kon mijn tranen amper bedwingen!

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares