Vader’s nieuwe vrouw probeert de bruiloft te verpesten, maar moeder van de bruid heeft het perfecte plan om haar te stoppen

Er is geen eenvoudige manier om met een echtscheiding om te gaan. Het is niet alleen moeilijk voor de volwassenen die erbij betrokken zijn, maar het is ook zeer belastend voor de kinderen. Het is een chaotische situatie die vaak geen vredig einde kent.

Toen een vader met een jongere vrouw trouwde, dacht hij dat het een goed idee zou zijn om zijn nieuwe vrouw naar de bruiloft van zijn dochter mee te nemen. In theorie zou dit geen probleem moeten zijn… maar er is één probleempje.

De nieuwe vrouw wilde de moeder van de bruid iets duidelijk maken. Dit had ze beter niet kunnen doen. Het zou namelijk niet goed uitpakken…

Toen de trouwdag van Jennifer naderde, kon niets de enthousiaste bruid tegenhouden. Zelfs de scheiding van haar ouders niet.

Jennifer’s moeder had de perfecte jurk gevonden en zou er op de grote dag van haar dochter uitzien als een mooie moeder-van-de-bruid.

Maar slechts een week later ontdekte Jennifer dat de 25-jarige vrouw van haar vader precies dezelfde jurk als haar moeder had gekocht…

Daarom vroeg ze haar stiefmoeder om de jurk te retourneren, maar de jonge vrouw weigerde.

“Echt niet! Ik zie er geweldig uit in deze jurk en ik trek het aan, “antwoordde ze.

Jennifer vertelde het slechte nieuws aan haar moeder, maar de matrone ging er verrassend goed mee om.

‘Maak je geen zorgen, schat. Ik zal gewoon op zoek gaan naar een andere jurk. Het is jouw speciale dag en dit zal het niet verpesten.”

Slechts een paar dagen daarna, gingen de twee winkelen en vonden ze een andere mooie jurk.

Toen ze thuis kwamen, vroeg Jennifer aan haar moeder: ‘Wanneer ga je die andere jurk terugbrengen? Er is namelijk toch geen reden te bedenken waarom je die jurk op korte termijn zou dragen.

“Natuurlijk is die er wel!’, Antwoordde haar moeder. ‘Ik ga het op de avond voor je bruiloft tijdens het repetitiediner dragen.”

Wat vind je van het plan van deze moeder? Laat ons weten wat je ervan vindt in het reactieveld hieronder.

DEEL dit grappige verhaal met je vrienden op Facebook!

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares