Verlamde politieagent wordt wakker uit zijn coma om te kunnen trouwen met zijn grote liefde!

Wanneer een koppel begint met het plannen van hun droom huwelijk is de laatste plek die ze bedenken om het huwelijk te voltrekken een ziekenhuis..

Toch is dit precies waar de pasgetrouwde Omar Elhosseiny en Osiris Negrete hun trouwgeloften uitwisselen. De politieagent werd gediagnostiseerd met een zeer zeldzame zieke waardoor zijn lichaam verlamd is geraakt.

Omar wordt weken in een kunstmatige coma gehouden. Wanneer hij eindelijk ontwaakt wil hij niet liever dan trouwen met zijn Osiris. Zijn verpleegsters en het andere ziekenhuispersoneel doen er alles aan om hun trouwdag onvergetelijk te maken.

Hoewel de omstandigheden niet ideaal zijn bestaat er geen twijfel dat deze twee ontzettend blij zijn dat ze eindelijk man en vrouw zijn geworden na deze zware medische terugslag. Het was namelijk maar een paar dagen voor hun gelande trouwdag dat Omar te horen kreeg dat hij ernstig ziek was.

Omringt door hun vrienden en familie kan het niet niet omgaan hoeveel deze twee van elkaar houden. Orisir kijkt liefdevol naar haar nieuwe echtgenoot. De meeste huwelijken zijn erg emotioneel maar dit verhaal maakt deze bruiloft nog bijzonderder.

Ik denk dat ik met zekerheid kan zeggen dat niemand het die dag droog heeft gehouden. Ik had het zelf al moeilijk toen ik het verhaal van Omar en Osiris las.

De artens van Omar vertellen dat hij na de huwelijksceremonie tekenen van verbetering vertoonde. De kracht van liefde! Laten we hopen dat Omar steeds een beetje vooruitgaat, met zijn mooie bruid aan zijn zijde.

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares