Zwangere bruid wordt wakker met weeën op de dag van haar bruiloft. Wat deden zij?

Een bruiloft is vaak zenuwslopend voor een bruid. Zodra ze wakker wordt, begint ze met de voorbereiding van de grote dag. Denk bijvoorbeeld aan de make-up, de jurk, het bruidskapsel, de bevalling en de gasten.

De bevalling? Ja, inderdaad, de bevalling van een kind. Zo begon de trouwdag van Jeal Reinhold. Toen zij op de dag van haar bruiloft wakker werd, realiseerde ze zich dat er iets ongelooflijks ging gebeuren.

Haar eerste reactie was: “Help, wat gaan we doen? Alle gasten komen straks!”

Jeal was ruim zeven maanden in verwachten. Toen ze op de dag van haar bruiloft wakker werd, besefte ze zich dat de bevalling was begonnen. Niet te geloven! Alsof de baby de bruiloft van haar moeder niet wilde missen.

Bruiloft, Trouwdag

Jeal en haar toekomstige man John Pulcipher haastten zich naar het ziekenhuis. Ze wisten dat het onmogelijk was om naar hun eigen trouwceremonie te gaan, maar er zouden gasten vanuit het hele land komen om bij hun bruiloft te zijn.

Dus moesten ze met een nieuw plan komen. Terwijl Jeal zich bezig hield met de geboorte van hun kind, bedacht John een nieuw trouwplan. Ze besloten te trouwen in het ziekenhuis waar hun dochter op dat moment werd geboren.

Bekijk hier dit fantastische verhaal en vergeet het niet de delen!

 

Tags: , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares